Futureproof impact intra-/entrepreneur

Jij bent een professional die uit het juiste hout is gesneden. Vanzelfsprekend wil je betekenisvol werk doen, waarbij je een bijdrage levert aan het versterken en verbeteren van organisaties en de maatschappij.

Bij Circles of Future Skills creeren we met onze partners Circles of Impact waarbij we je on-the-job uitrusten met een set van future skills die toekomstvast zijn. Nu in het project dat we onderhanden hebben, maar futureproof jezelf ook tot de impact intra- of entrepreneur die elke organisatie een stap vooruit kan brengen.

Circles of Future Skills heeft diverse mogelijkheden om jouw talent in te zetten op uitdagende projecten. Neem vandaag contact met ons op en we bespreken graag de mogelijkheden.

Contact opnemen
Image

Inzicht en begeleiding voor jouw volgende stap

Soms op eigen initiatief, soms gedwongen door een reorganisatie is er de noodzaak om een stap te maken. Een stap die future-proof moet zijn ebn blijven waardoor werk met impact binnen handbereik komt en blijft. Die stap ondersteunen en faciliteren wij.
Het inzicht in jouw unieke set aan talenten koppelen we aan een future skill profiel.
We kijken naar de wens en mogelijkheden voor de juiste leiderschapstrainingen en we zoeken een Impact Circle waar dit allemaal in samenkomt. On the job, in de praktijk waar het er toe doet. Want alleen dan leer je met de grootste impact.

Image

Persoonlijk future skills profiel

Leiderschaps & future skills training

Impact Circle
voor jouw talent

Onze leermethodiek

Het begint met je eigen intrinsieke motivatie en inzicht in de toekomst van jouw werk. Vanuit dat inzicht en met die motivatie ontstaat de drive om de veranderingen aan te pakken. Alleen dan kan leren leuk worden en zelfs inspireren om meer en continu te blijven leren. Wij bouwen vanuit een Circle of Impact aan een team van gelijkgestemden die samen on the job futureproof worden. Dat proces begeleiden we met coaching en interventies. Altijd gericht op het samen afgesproken resultaat; de intra- of entrepreneur met impact. 

“The only skill that will be important in the
21st century is the skill of learning new skills.
Everything else will become obsolete over time.”Peter Drucker

Samen met ons aan de slag om impact te maken!

Laat je gegevens achter in een bericht, dan nemen we contact met je op om jouw kansen te bespreken!

Volg ons ook op de socials: